Instituția Medico-Sanitară Publică Spitalul Clinic Municipal Nr.4


Home - Servicii fizioterapie și reabilitare

Servicii fizioterapie și reabilitare


 Fizioterapia sau medicina fizică este o ramură a medicinei care utilizează factorii fizici, naturali în scop terapeutic.
Fizioterapia este ramura medicală care are un rol important în procesul tratamentului pacienților, iar aplicarea ei în contextul pacienților geriatrici este esențială în etapele de recuperare sau menținere a patologiilor cronice. 
 Ea este un adjuvant prețios al recuperării medicale având la bază utilizarea agenţilor fizici naturali sau artificiali, ale căror efecte benefice se vor simți în mod cert o dată cu desfășurarea tratamentului prin intermediul magnetoterapiei, electroterapiei.

IMSP SCM Nr.4 prestează servicii de:
  În cadrul IMSP SCM Nr.4 Cabinetul de Fizioterapie are ca scop acordarea asistenței fizioterapeutice pentru îmbunătățirea calității vieții pacienților geriatrici și paliativi, prin prestarea serviciilor de calitate înaltă. Cabinetul este dotat cu aparataj, utilaj și alte dispozitive necesare pentru procedurile de recuperare prin fizioterapie. Toate dispozitivele medicale sunt supuse periodic controlului metrologic.
Obiectivele principale ale fizioterapiei:
Colaboratorii secției:
Elena Ursu – asistentă medicală în cabinetul de fizioterapie;
Cristina Dabija – maseuză;
Alexandru Banu – medic kinetoterapeut.